Post by mertprecubovdit on Feb 5, 2022 20:19:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Earn to Die 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Earn to Die 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ codurile cresc monedele ▞▞▞
▞▞▞ Earn to Die 2 2022 version ▞▞▞
Grafica la zombie din 90 si de ce naiba earn to die costa dar asta 2 nu
Foarte bine până s-a defectat și a trebuit să dezinstalez pentru a-l remedia (ht egame nu s-a încărcat) abia apoi pentru a afla că tot progresul meu a fost șters, deoarece nu vă salvează automat jocul, așa că mi-am pierdut tot progresul și nu o pot primi înapoi. Eram la nivelul 9
Mi-a sters tot progresul fara vreun motiv!!!Eram in nivelul 7.
Minunat. Și o aplicație bună, dar prea multe adăugări, dar încă îmi place
Rezolvați eroarea ecranului
Laugh out Loud
jocul e prea scurt dar in rest e ok
Joc grozav și toate, dar nu are nici un sentiment de dificultate în el. Este doar să faci o mașină, să treci peste zombi până când termini sau se epuizează combustibilul. La naiba, nici cel mai mare zombi nu este suficient de dur!
Este foarte distractiv și obțineți o mulțime de bani foarte repede, astfel încât să vă puteți upgrade mașina
Jocuri distractive, dar nu atunci când primești reclame de fiecare dată când mergi în garaj și primești reclame cu fete proaste din desene animate care se dezbracă, dar nu chiar
Jocul este destul de distractiv. Dar în mod constant primesc reclame pe care nu le pot închide, chiar dacă aștept ceva timp. Evaluarea mea a scăzut de la 3 la 1 stea, deoarece mi-au șters comunicatul anterioară.
E tare fain al recomand tuturor
Stickman Ghost 2: Ninja Games Екшън jvx
jocul este un clasic! jocul a fost foarte bun cand a iesit! grafica este în regulă, dar când am trecut prin unele niveluri au fost foarte grele, dar dificultățile nu contează (cu excepția cazului în care este cu adevărat enervant), dar când a fost 2020, m-am plictisit de joc, din păcate, nu l-am mai jucat, dar acum este un joc ok
După două nivele este repetitiv.
Era un joc grozav când l-am jucat cu ani în urmă. L-am găsit recent și m-am gândit că ar fi o modalitate grozavă de a petrece timpul în tren etc., dar există multe reclame. Dezinstalat. Mi-ai stricat acest joc.
Earn to Die 2 Перегони uwb
Nu progresezi cu adevărat în acest joc, doar primești o mașină nouă cu aceeași viteză și nici măcar nu te lasă să continui cu mașina ta veche. Prima mașină pe care am modificat-o a fost bună, apoi vă spun că a doua mașină este bună, dar rămâne la fel. Jocul este distractiv, dar este repetitiv. Modificați o mașină, obțineți-o rapid și puternic, apoi terminați nivelul, pierdeți mașina rapidă pentru o mașină slabă care se presupune că este mai bună decât cea pe care ați modificat-o. Apoi lucrezi din nou pentru a-l modifica din nou pentru a-l pierde la sfârșit.
Asta cea mai am văst de mașini
eroare de ecran negru (remediați-o)
E foarte mișto jocul dar nu-ți da atât de mulți bani când ce ternimi o zi.
E nașpa cu grafica aceasta de la mine merită 3 stele
Acest joc este fara GB Nuva mai plangeți atata
Cat de idioți sunteți ma dacă panarama asta mai este super,ii clar ca sunteți niste retarzi
Earn to Die 2 பந்தயம் hwa
Earn to Die 2 रेसिंग qkzz
În general, acesta este un joc fantastic pentru mobil. Mai ales că este gratuit. Grafica este uimitoare, la fel ca și jocul real. Cu toate acestea, există două lucruri care strică acest joc. Primul lucru nu este cu adevărat o problemă, dar ar putea fi o caracteristică. Nu-mi place faptul că, până nu termini jocul, nu te poți întoarce la nivelurile anterioare. Un alt lucru sunt controalele. Nu este că sunt poziționați ciudat. Este faptul că sunt glitchy. Pur și simplu nu mai funcționează, făcându-l de nejucat. Nu o pot termina.
Sa sgeț pula dac nu descarca acest joc
Salut.Cand Scoate-ti Jocul Earn To Die 3,Pt Android?
da
Mi-a făcut plăcere să joc acest joc, dar au fost unele supărări. Lucruri precum benzina care se termină în timp ce nu apăsați butonul sau durează mai mult de 10 secunde pentru ca maneta să se oprească atunci când rămâneți fără combustibil, deoarece rulați cu spatele pe un deal etc. Au fost și reclame după fiecare una sau două încercări și au fost cu adevărat repetitive. Per total distractiv, dar mai sunt multe probleme de rezolvat.
Frumos, ține-o tot așa. Asteptam partea a 3-a.
Muzică prea tare decât sunetul jocului. Cum o pot reduce? Vreau să aud zombi, nu heavy metal. De ce nu pot alege mașina anterioară în etapa următoare? Vreau să-l reglez la max
Curând a lovit peretele și începe grind, deși fiind ușor îmbătrânit, eu nu jocul, am abandonat speranța la jumătatea drumului către siguranță și mi-am permis să mor eroic în furtuna de foc care a urmat sau ceva asemănător. Sorry Earn to Die, dar al doilea album nu a fost la înălțimea ilustrului său precursor.
Earn to Die 2 እሽቅድድም eux
Cel mai revoltător joc vreodată, nu muld reclame foarte distractiv 👌👌