Post by mertprecubovdit on Feb 5, 2022 20:07:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sweet Crossing: Snake.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sweet Crossing: Snake.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack primogems ▞▞▞
▞▞▞ Sweet Crossing: Snake.io 2022 version ▞▞▞
Συνεχίζει την επανασύνδεση παρόλο που έχω σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο.
Δεν μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση στο γλυκό μου σπίτι 🙁 μου ζητάει συνέχεια να ενημερώσω κάτι που το έκανα ήδη, όπως εκατό φορές ήδη από την ενημέρωση..προσπάθησα επίσης να απεγκαταστήσω και να επανεγκαταστήσω..Λειτουργούσε την πρώτη φορά αλλά όχι σήμερα. 🙁🙁🙁
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΤΕ. Λατρεύω αυτό το παιχνίδι οι χαρακτήρες είναι τόσο χαριτωμένοι και λιγότερες προσθήκες. Πιστεύω ότι μπορούμε επίσης να χτίσουμε το σπίτι μας. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ. Μου αρέσει επίσης ότι όταν έχουμε ανθρώπους δεν λέει kill or died λέει defeted έτσι.....ΜΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Από την Kirana Ευχαριστώ
Doodle Jump Arcade rqoh
Γεια, παίζω αυτό το παιχνίδι εδώ και αρκετό καιρό! Στην περιγραφή του παιχνιδιού... Δεν είναι ψέμα! Είναι ένα χαλαρωτικό χαριτωμένο παιχνίδι. Τα ζώα είναι τόσο χαριτωμένα. Και, το παιχνίδι είναι εξαιρετικά χαλαρωτικό, διασκεδαστικό και απολαυστικό! Τα γραφικά είναι εξαιρετικά χαριτωμένα και πολύ καλοφτιαγμένα! Οι έλεγχοι είναι εύκολοι και υπέροχοι! Αλλά το μόνο πράγμα που δεν μου αρέσει σε αυτό το παιχνίδι είναι... Αυτό... Χρειάζεται τόσος χρόνος για να τελειώσει ο αγώνας. Και έχω μια πρόταση: Μήπως να βάλετε ένα κουμπί ρυθμίσεων στο πλάι ενώ είστε σε έναν αγώνα; Και ένα κουμπί που λέει αποχώρηση από το παιχνίδι. Ευχαριστώ
A Greek-English lexicon - Internet Archive
Υπέροχο παιχνίδι, αλλά το γεγονός ότι υπάρχει ένα όριο στο ποσό των κερμάτων που μπορούν να κερδηθούν ανά εβδομάδα δεν έχει νόημα για μένα να συνεχίσω να παίζω μετά από αυτό... Πρέπει να περιμένω μια εβδομάδα για να κερδίσω περισσότερα... Είναι επίσης απογοητευτικό... Θα μπορούσε να αξίζει ένα 5 αστέρι κατά τη γνώμη μου... Αλλά όχι τώρα...
Ξαφνικά δεν μπορώ να παίξω πια το παιχνίδι... Όταν προσπαθώ να ανοίξω το παιχνίδι, είναι απλώς μαύρη οθόνη... Επαναλήφθηκε, μπόρεσε να περάσει από την οθόνη φόρτωσης, αλλά όταν προσπαθώ να φορτώσω την τρέχουσα πρόοδό μου και επαναφορτώσεις, θα ζητήστε μου να φορτώσω ξανά την πρόοδό μου. Μου αρέσει το παιχνίδι τόσο πολύ, αλλά προσπάθησα να επικοινωνήσω με την υποστήριξη πελατών, δεν απάντησαν καν.
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά έδωσα 1 αστέρι σε πολλές διαφημίσεις.
Πολύ ωραίο 👍❤️
Δεν μπορώ καν να ανοίξω την εφαρμογή και να παίξω το παιχνίδι. Κάθε φορά που το ανοίγω, είναι μόνο το λογότυπο του sweet crossing, και αυτό είναι όλο. Μετά από πολλά λεπτά, εξακολουθεί να δείχνει το λογότυπο, τίποτα άλλο. Απλώς θα το απεγκαταστήσω, γιατί δεν μπορώ να το παίξω.
harbour, crossing the dangerous sea of the Alexandrine crowd (the judging ... inverts the first two transformations (the lion and the snake): this order is.
Αγαπήστε τα χρώματα. Λατρεύω το παιχνίδι που είναι εύκολο να ελέγχεται. Θα ήθελα να μάθω αν και πώς να διακόψω το παιχνίδι. Πότε θα προσθέσετε περισσότερα επίπεδα...... Περιμένω.
Λατρεύω το παιχνίδι. Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια .io που έχω παίξει. Και μακράν το αγαπημένο μου. Αλλά θα ήταν ωραίο αν μπορούσαμε να λάβουμε έναν κωδικό φίλου ή κάτι τέτοιο, ώστε να μπορούσαμε να προσθέσουμε φίλους και να ενταχθούμε στους διακομιστές τους για να παίξουμε μαζί τους. Θα ήταν πέντε αστέρια.
Sweet Crossing: Snake.io Casual ras
Ένα καταπληκτικό και αξιολάτρευτο παιχνίδι και υπάρχουν διαφημίσεις κριθαριού και είναι τόσο εύκολο να παίξετε και τόσο Κουβέιτ και αξιολάτρευτο
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι και το λατρεύω❤, αλλά μπορείτε να προσθέσετε μερικά παρακαλώ περισσότερα minegames, θα το βαθμολογήσω με 3=αστέρια μέχρι στιγμής..😊
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι!!!!!!!!!παίζω ασταμάτητα, τόσο καλά. οι χαρακτήρες είναι τόσο χαριτωμένοι (οι αγαπημένοι μου είναι το κουνελάκι και το κοάλα που καβαλάει ένα τρίκυκλο) και μου αρέσει που δεν είναι μόνο ένα παιχνίδι, που υπάρχουν διαφορετικά, αλλά μακάρι να ήταν περισσότερα!!!!Αυτό κατά μέρος, σίγουρα προτείνω αυτό το παιχνίδι, ειδικά αν έχετε χρόνο να σκοτώσετε.
Λοιπόν, είναι ένα online παιχνίδι τώρα, πόσο απογοητευτικό.. Δεν μπορώ να το παίξω εκτός σύνδεσης.. Είμαι τόσο απογοητευμένος.. Κάντε το ξανά παιχνίδι εκτός σύνδεσης γιατί ο πατέρας μου αγαπάει πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι και τώρα δεν μπορεί να παίξει γιατί δεν έχει κάρτα sim.
Αυτό είναι ένα πραγματικά χαριτωμένο και διασκεδαστικό παιχνίδι! Μόλις άρχισα να παίζω, αλλά το να μπορώ να συλλέγω όλα τα είδη αξιολάτρευτων διαφορετικών χαρακτήρων με κάνει να θέλω να παίζω περισσότερο! Μπορείτε επίσης να πάρετε όλων των ειδών τα χαριτωμένα δέρματα για αυτούς!!
Ήταν το καλύτερο, έχει τόσα πολλά skin και μπορείτε να επιλέξετε 2 τρόπους παιχνιδιού που μπορείτε να ανεβάσετε επίπεδο και μπορείτε να έχετε ένα σπίτι, μπορείτε επίσης να έχετε έναν κήπο, εργοστάσια. Σας ευχαριστώ που έπαιξατε αυτό το παιχνίδι, διασκέδασα τόσο πολύ και επίσης υπάρχουν χαριτωμένα δέρματα.[Sweet♥Crossing]
Ειναι τελειο παιχνιδι και εχει πολυ γλυκα ζωακια
είναι τόσο δύσκολο να είσαι στην πρώτη θέση που πρέπει να είσαι επαγγελματίας για να είσαι στην πρώτη θέση και σε κάνει να συνεχίσεις να περπατάς χωρίς να σε αφήνει να στρίψεις για λίγο, αλλά πιθανότατα θα τρακάρεις με κάποιον και θα πας να πεθάνεις οπότε μην το παίξεις καν
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ Η ΜΟΝΗ ΚΑΤΩ ΠΛΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΤΡΕΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΗΛΙΘΙΟ ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ
Είναι υπέροχο! Ότι βαριόμουν το παίζω! Και χαριτωμένος χαρακτήρας, μίνι παιχνίδια, πολλά νέα επίσης
Είναι μια χαρά... αλλά νομίζω ότι είμαι πάντα κατά των bots αντί των πραγματικών ανθρώπων. Ελπίζω να προσθέσετε περισσότερες λειτουργίες για καλύτερη πρόκληση. Και εσείς... Ελπίζω να υπάρχουν περισσότεροι παίκτες, καθώς το να παίζεις ενάντια σε bots είναι αρκετά βαρετό. :< Πήρα πάνω από 4 εκατομμύρια σκορ χωρίς να ιδρώσω. :<
Έχω ήδη απεγκαταστήσει αυτό το game.im.stck στο 999999999..
Το παιχνίδι είναι τέλειο,έχει πολύ ωραία τοποθεσία και τα ζωάκια είναι πολύ γλυκούλα κατεβάστε το τώρα,επειδήσεις υπάρχουν πολλά πράγματα για να πάρεις δωρεάν χωρίς να πληρώσεις κανονικά λεφτά και δεν έχει πολλές διαφημίσεις και δεν κολλάει.Του αξίζουν 5 αστέρια και με το παρά πάνω !!!!!🥰🥰🥰🥰🥰😘😘😘😘❤️♥️♥️❤️♥️♥️👍👍👍👍👍👍👍
Δεν απαιτείται αποθήκευση cloud και δεν απαιτείται καταγραφή.
Η θέα είναι πολύ κοντά, οπότε δεν έχετε αρκετό χρόνο για να αντιδράσετε αν κάνετε ώθηση. Είναι η ΠΙΟ ΚΟΝΤΕΡΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ και έχω παίξει ΠΟΛΛΑ από αυτού του είδους τα παιχνίδια. Αυτό το παιχνίδι είναι ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ!
Basil and Elise have taught us that art is a game, a revelation, an adventure. ... On the sweet side, think oven-fresh brioche and plain of
Sweet Crossing: Snake.io - Τελευταία Έκδοση Για Android - Λήψη Apk
Είναι ακριβώς σαν meh, είναι διασκεδαστικό και απογοητευτικό όπως κάθε άλλο παιχνίδι, αλλά είναι εθιστικό!
classical, historical, Byzantine and medieval monuments, Ios - the island of ... (Easter sweets) and “koufeto” (wedding sweet), animals that still help both
Λατρεύω το παιχνίδι, αλλά υπάρχουν τόσες πολλές διαφημίσεις και δεν μου αρέσει, δίνω τρία αστέρια ευχαριστώ
Βαριόμαστε γιατί μπορούμε να έχουμε μόνο 2 λειτουργίες και είναι δύσκολο να μαζέψουμε θραύσματα για το ζώο που είναι δύσκολο, οπότε ελπίζω να βελτιώσετε το παιχνίδι σας❤🤤
Μόλις αρχίζω να θέλω να βλέπω περισσότερα.....
Μου άρεσε να παίζω αυτό το παιχνίδι! Λέξη κλειδί: Συνήθεις. Στη συνέχεια όμως το ενημέρωσαν και χρειαζόσουν wifi για να παίξεις! Και εκεί που μένω δεν παίρνεις wifi! Γι' αυτό παίρνουν μόνο 2 αστέρια
Είμαι σίγουρη πως θα είναι τελειο
Το παιχνίδι πάνω από όλα είναι πολύ διασκεδαστικό. Το μέσο παιχνίδι σας με φίδι, εκτός από το ότι πήρε άλλο ένα παιχνίδι τύπου τελευταίου άντρα με αυτό και ένα town sim. Το τμήμα του town sim δεν ήταν για μένα, αλλά δεν ήταν κακό.
Ο Dr ebtjrozjb είναι ένας από τους πιο σημαντικούς
Δεν μπορώ να κατεβάσω αυτήν την εφαρμογή, δεν ξέρω γιατί, όταν προσπαθώ να τη κατεβάσω πάντα επαναλαμβάνω και ξεκινάω ξανά από το μηδέν o(╥﹏╥)
and the buds awakening from their sweet sleep. ... We are sailing the oceans, crossing to terra firma ... game has been spoiled, then like a child whose.
Sweet Crossing: Snake.io Kasual ytue
👿😈😵😃😍😎😘🍄⚽️
ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΠΙΣΩ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΤΟΥ FRAKING PLSS ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ ΟΤΑΝ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ
Υπέροχο παιχνίδι! Λίγο σαν το slither.io, αλλά πιο καλό και έχει περισσότερα παιχνίδια να παίξεις! (^^) Οι χαρακτήρες είναι πολύ χαριτωμένοι~❤ Το λατρεύω!
Διασκεδαστικό να παίζεις, αλλά οι εχθροί είναι όλοι BOT στις περισσότερες περιπτώσεις, επομένως είναι λιγότερο διασκεδαστικό. Θα ήταν καλύτερα αν πολλοί άνθρωποι αρχίσουν να το κατεβάζουν και μπορούμε όλοι να παίξουμε online
Φοβερο!!! Λατρεύω το πόσο χαριτωμένοι είναι οι χαρακτήρες και η αγαπημένη μου συλλογή είναι οι παπαγάλοι. Μου αρέσει το πόσο λεπτομερές είναι το παιχνίδι και σίγουρα θα το συνιστούσα. Είναι πολύ διασκεδαστικό να είσαι μεγάλος λόγω του πόσους άλλους παίκτες μπορείς να νικήσεις. Υπάρχει επίσης μεγάλη ποικιλία στην επιλογή χαρακτήρων. Συνέχισε να βελτιώνεσαι! Είστε στο δρόμο σας προς την επιτυχία.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά αντιμετώπισα ένα πρόβλημα όπου είναι σαν να κολλάει το φίδι σε πλήρη ταχύτητα και δεν μπορείς να το γυρίσεις.
1η φορά που παίζω δίνω ράβδους 3 αστέρων....απλώς ενημερώστε το πρόβλημα ομαλή διόρθωση της καθυστέρησης ευχαριστώ για το δημιουργικό αυτό