Post by mertprecubovdit on Feb 5, 2022 20:04:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mini World: CREATA ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mini World: CREATA IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ limitsiz xalları kodlayır ▞▞▞
▞▞▞ Mini World: CREATA 2022 version ▞▞▞
Mini World: CREATA Adventure esy
Salam, mən Mini World oyunçularından biriyəm və bu yaxınlarda bu oyundan asılıyam. Hər gün çox oynayırdım, amma dünən oyunum səhv etməyə başladı, nə baş verdiyini bilmirəm. Telefonumu yenidən başladım, oyunu yenidən quraşdırdım, əlaqəni dəyişdim, VPN istifadə etməyə çalışdım amma alınmadı 😭 onsuz da internet datam yaxşıdır, başqa oyun oynaya bilərdim. Tezliklə kömək edin😭
Oyunu əvvəllər onlayn və oflayn olduğu kimi oflayn rejimdə oynaya bilərsiniz, çünki mən bunu bir neçə ay əvvəl oflayn rejimdə oynayırdım və yeniləndiyi üçün indi onu oflayn oynaya bilmirəm
Bu əyləncəli oyundur, qoşulun və oyununuzu endirin, siz oyun yoldaşlarınız və dostlarınızla birlikdə söhbətə və dostlarınızla qrup söhbətinə qoşula bilərsiniz, siz bir neçə ovuşq və dovşan qızını bərabərləşdirə və oyun və avatar yarada bilərsiniz. İndi mini dünya adlandırılan bu dünyanı endirin: CREATA
Sonra Sonra Sonra Sonra Sonra Sonra Sonra tfhöc8yct7xf69x8fux9f6, viğxfi0xgoxgx9igci 8UF x0f6x0fic0g7c0g7c0g7cg7x9 tikdirdiyi g1ddn mjrtjremhrmurmehmurmurmhekurmueumyeky3m3umuemhemu3çuemu3mu3mjrmjrmjrmi4mi4mi4mj4 jt j4mk4çi4çiçi4mi5çk5çi5çi5şo5şk5çj4çi4çi4çk4çi5çi4çjt k5nt j5m4j mk5çk4 K5 mj4mj4mj4 brmqgmvem3hgjfofkcodkdkdofjfifjiddlldkdpeldkdpkd9elds9dlrpflrk8frkrofokflfprllfpd və ya Digər formada Özün 4üzərinə 4il bu gün azərbaycanda milli 66azadlıq yol verməməli bu tififkfkifodkldleo new york
Oyun ümumilikdə yaxşıdır! lakin dərilər çox bahadır (ayrı-ayrı əşyalar deyil, sadəcə dərilər). üstəlik, pul xərcləmədən necə mini sikkələr əldə edə bilərəm? ucuz olduğunu bilirəm, amma ən azı az miqdarda almaq üçün bir yol olmalıdır? Gündə 5 kimi?
Bu oyuna hətta oflayn da nifrət edirəm, arzu edirəm ki, artıq playstore-da olmasın
Çox zəhlətökən! Rol oyunu oynayan bəzi insanlar artıq oyuna girib və ya sahibinin tikdiyi və ancaq içəri girə biləcəyi məkanı bəyənir, səhv edən insanlar əşyaları alır və insanları öldürür! 1 ulduz!!
Möhtəşəm
สนุก มาก
Mükəmməl bir oyun aldılar və onu oynamaq üçün internet tələb edən və çox qarışıq olan dəhşətli bir şeyə çevirdilər, lakin əksər səhvləri düzəltdilər və bağ indi çox gözəldir
Bu oyundan çox həzz alırdım, amma birdən oynaya bilmədim. Sadəcə "Timeout. İnternetə qoşulmaq mümkün deyil" deyir. Artıq bir neçə həftədir ki, belədir və proqram çökənə qədər sözlər bir neçə saniyədən bir açılır.
Yaxsi oyundu orda mikrafonu açırıq ve bir adam sesi gelir yaxsi oyun deyil ee ela oyundur orda danışdığım insan kerem idi onunla danışdıq və siz google exe ailenizi necə aldadirsiz google exe bilənlər versa desin xaiş edirəm 🙏
Əminəm ki, bu, əyləncəli oyundur, amma mənim üçün deyil. günəş çıxanda vəhşilər getmədi? ola bilsin ki, mən nəyisə əskik edirəm, həm də yeni oyunçular üçün bir az qarışıqdır *öskürür* mənə *öskürür*. silinir, amma məncə özünüz cəhd edin və baxın🤷🏾♀️
o🤮🤮🤮🤮🤮
İndi mən daxil olanda kiçik yükləmə çubuğu ilə ağ ekran alıram və yükləmə çubuğundan sonra da effektlər geriyə bənzəyəcək, amma bilirəm ki, yox idi və bu, silməkdən çıxmağa məcbur edəcək, ona görə də ağ rəngi düzəldin. Haqqında danışdığım sreen şey bu qədər uzun olsun? İndi bitirdim
bu oyun dəhşətlidir, çünki mən yalnız onlayn dünyaları oynaya bilirəm, öz yaradıcı dünyamı yarada bilmirəm və yaşamaq üçün yaratmalı olduğumuz ilk dünyanı oynaya bilmirəm, bu, pisdir. onu yükləməyin, çünki həqiqətən səhvdir. ona görə də zəhmət olmasa yeni yeniləmələrdəki səhvi düzəldin, mən bunu səbirsizliklə gözləyirəm.
Çox qəşəng oyundu
Bu oyunu sevənləri sevirəm minecraft pulnan yüklənir ona görə bunu yüklədim həm minecrafta tapancalar mini gun lar yoxtu yada yox e bunun 125 mb olmasını istiyirdim☆☆☆☆-
Mən sadəcə olaraq onu 1 ulduzla qiymətləndirirəm, əgər dostumu itirməsəydim, onu 5 ulduzla qiymətləndirərdim. Yağış meşəsi yeniləməsində dostumu pro-meyker itirdim :c.amma mini dünya bir az əyləncəlidir.
Əla oyun! Niyə üç ulduz? Çünki yeni telefonumu alan kimi onu yenidən quraşdırdım və bir müddət işlədi, amma sonra nədənsə bütün sözlər qəribə simvollara çevrildi və düymələr heç işləmədi, oyunda start düyməsini belə basa bilmirəm, xahiş edirəm bu problemi həll edin çünki bu oyunu erkən giriş mərhələsindən bəyəndim
Nə cəhənnəm, məndə wi-fi aktiv olduğu halda, “zəhmət olmasa, şəbəkənizi yoxlayın” deyir. Xəbərdə deyilir ki, onun təmirə getməsi gedir və siz multiplayer oynaya bilməzsiniz, lakin siz oflayn tək oyunçu oynaya bilərsiniz, yaxşı mən tək oyunçu oynamaq istədim, amma oyuna belə icazə vermədikdə necə oynamalıyam?
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😻😻😻😻🤑🤑🐼🐼🐼🐼🐼🐼🐼🐼🇦🇿🤮🚴🌲🍓🎁📢🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Multiplayer oynamazdan əvvəl əyləncəli idi, lakin yeniləmə onlayn oynaya bilmədiyim hər şeyi məhv edir, qaynar nöqtə deyil, məlumat əlavə etməlisiniz plssss
Bu oyun məndə açılmır
😡👹🦊🤡
Cox pis oyundu her seye girende oyniyanmiram
Beləliklə, oyun yaxşıdır, amma dostlarımla oynayanda o, geridə qalır və mən çox yavaşam dostlarım çox sürətlidir, ona görə də onu düzəldə bilərsiniz
Onun lənəti göydə bir fantaziya məbədi tapmaq üçün heç bir yol yoxdur, mənə sağ qalma oyun kodunu verərdiniz, onun fantaziya məbədini tapmaq mümkündür, xahiş edirəm mənə şayiə kodundan istifadə edəndə sağ qalmaq üçün kod verin, bu necə uğursuz olur? Yumurtlama nöqtəmin altında mina yoxdur, xahiş edirəm kodu cavablandırın.
Nə üçün mini dünyamı yenilədikdən sonra mənim mini dünyam birdən oflayn tək oyunçu oynamağı dayandırdı? Xahiş edirəm onu düzəldin və problemimdə mənə kömək edin.
Oyun oynanılmaz və bəzən çox darıxdırıcıdır, əgər bir neçə dəyişiklik olsaydı, daha çox sevinərdim, amma bu oyun mənim tərəfimdən çox oynana bilməz
Mən bu oyunu çox sevirəm, çox əyləncəli pulsuz oyundur. Mən bunu yəqin ki, Minecraft üzərində oynayardım, tbh. Ancaq ən son yeniləmələrdən birində nəsə baş verdi, mən təxminən beş dəqiqə oynayıram və sonra oyun cavab verməyi dayandırır, ona görə də oyunu bağlamalı və yenidən işə başlamalıyam. Sonra beş dəqiqə sonra, YENİDƏ çökür. Ümid edirəm ki, siz bunu düzəldə bilərsiniz və ya heç olmasa bir az kömək edə bilərsiniz. təşəkkürlər. ✌️
👍
Çox gözəl oyundu öz kanalımda seriyasını çəkəcəm abonə olan kanalıma Atomext Bu arada mini worldə mod qoşacam və planı paylaşacam
Oyunu çox sevirəm, amma əvvəlki sağ qalma rejimimə daxil olanda Dəmir, Qızıl və hamısı kimi indiyə qədər topladığım bütün resurslar yox oldu. Ne kimi?! Resurslarımı geri qaytarmağın bir yolu varmı? Sonuncu dəfə sistemdən çıxmazdan əvvəl mən sadəcə 2 lvl buğda ferması, donuz və toyuq ferması qurmağı bitirdim. Dost kimi... Sahib olduğum hər şeyi itirmişəm və bundan ciddi şəkildə məyus olmuşam. Geri düzəldin!
Çox gecikir
Həqiqətən əyləncəli deyil və hətta dünyanı kəşf edə bilmirəm
Matlagningsspel - Chef's Roger - Restaurangspel Arkadspel muv
Mənim üçün çox çətindir Onunla ilk dəfə oynayıram Bu yeni oyunu oynamaq çox gözəl idi bu mənim sevimli oyunumdur İndi mən bu yeni oyunları oynamağı sevirəm İnternetdə oynamağa başladım Sevdiyim oyunçu ilə oynadım Bu Yeni Oyun 💓😍 Və Oyunçu Bir müddət oynamaq istəmirəm Bu yeni oyunu oynamalıyam, çünki heç vaxt bu oyunu oynamamışam Bu yeni oyunu oynamaq çox gözəldir
Bu oyun həqiqətən əyləncəlidir, amma mən və bacım kimi mini dünyanı sevirik və biz də çinliyik bəli mən yarı çinli olmağı xoşlayıram yarı ingiliscə əyləncəlidir amma ingilis dilini daha çox bilirəm bacım və ailəm fərqlidir qardaşlarım mənimlə eynidir ailəm çox çinli bilir onları başa düşürəm bacım ailəmlə eynidir mən övladlığa götürüldüm olduqca kədərli amma məni cənnət kimi böyütdülər, Xboxdan istifadə etməmə icazə verdilər, hətta bilmirəm onu necə istifadə etməli -_- və sağol
Siz oyunçu üçün dəri kimi bir şəkil ixrac edə bilərsiniz
Salam və mən mini dünyanı xoşlayıram bu qız və oğlan var indi iki qızım var və qız çox gözəldir və oyun mənim üçün yaxşıdır və mən bu oyunu sevirəm bu oyunu etdiyiniz üçün təşəkkür edirəm
Mən bu oyunu sevirəm, onun haker kimi gecikməsi var, amma niyə indi 1 ulduz?
Mini World: CREATA Περιπέτεια oczj
dostumun xəritəsinə qoşulub birlikdə oynayarkən xəritənin yüklənməsinin çox yavaş olduğunu hiss edirəm və səbətdən istifadə edərək onun dünyasını araşdırarkən səbətim xəritə yükləmə sistemindən daha sürətli gedir ki, yeni səhv yaradır və problem internetim güclüdür. çox güclüdür, ona görə etməlisən ki, dost xəritəsində mən jestimin və xaramımın hərəkətinin çox gözlənildiyini hiss etdiyim halda, sadəcə multiplayer oyununu təkmilləşdirirəm. YOXSA MENECRAFTA QAYIDACAM!!!!
Gözeldir ama xahis edirem MB dı biraz azaldın
Oyunun oflayn xüsusiyyətinə nə oldu? Artıq işləmir. Zəhmət olmasa düzəldin.
Ripoff oyunu xoşlayıram, lakin oyunda geriləmələr var,1 oyun minecraftın ripoffudur, lakin daha yaxşıdır, lakin siz ilk dəfə 100 və ya 50 və seçdiyiniz personajla 2-ci ən çox oynadığınız zaman pulsuz sikkələr əldə etməlisiniz. Oynayanlar İngilis deyilsə, İngilislərin İngilis olan digər insanlarla oynaya biləcəyi bir rejim qoymalısınız.
əla oyundur, lakin kadr sürəti ən aşağı parametrdə belə həqiqətən pisdir, 15 kadr/s əldə edirəm və hərəkət etdiyim anda 9 kadr/s-ə enir, oyunu sevirəm, amma oyunu bundan bir az da çox düzəldə bilsəm, əla olardı.
Lütfən, serverin cheng düyməsini əlavə edin, insanlar sizin dilinizi bilməyəndə və sadəcə öz dillərində danışdıqda onu narahat edir və bu, Minecraft almağa davam edən insanlar üçün ən yaxşı oyun ola bilər, lakin zəhmət olmasa, 'server dəyişdirmə düyməsini plz×99999 əlavə edin: (