Post by mertprecubovdit on Feb 5, 2022 19:49:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tactical War: Tower Defense Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tactical War: Tower Defense Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ περισσότερα tokens hack ▞▞▞
▞▞▞ Tactical War: Tower Defense Game 2022 version ▞▞▞
Μέχρι στιγμής όλα καλά,, πάντα αποτυγχάνω στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά όταν αλλάζω τακτική μου θέση τα καταφέρνω, μαμάμια μου αρέσει αυτό το παιχνίδι
Προσθέστε περισσότερα επίπεδα σε αυτό το παιχνίδι... Πρέπει να απεγκαταστήσω και να εγκαταστήσω ξανά το παιχνίδι για να ξεκινήσω από την αρχή... απλά για να έχω μια πρόκληση Κυκλοφόρησε νέα ενημέρωση, αλλά όχι νέα επίπεδα... Πραγματικά!
Υπέροχο παιχνίδι αλλά χρειάζεται πολύ περισσότερα επίπεδα! Μόνο 20 επίπεδα. Παρακαλώ κυκλοφορήστε περισσότερα!
Ήταν διασκεδαστικό να ξεκινήσω. Αλλά αναβάθμισα όλους τους πύργους μου και δεν μπόρεσα να περάσω ούτε το 9ο επίπεδο. Δοκίμασα κάθε δυνατό συνδυασμό πύργων και ακόμα δεν μπόρεσα να ξεπεράσω το κύμα 10.
Έχω κερδίσει όλα τα επίπεδα, αυτή τη στιγμή μόλις ολοκληρώνω τις χρυσές εκκινήσεις σε όλα και έχω όλες τις αναβαθμίσεις. Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά μόλις τελειώσετε τα πάντα, δεν υπάρχει αξία επανάληψης l, τίποτα που δεν με κάνει να θέλω να επιστρέψω για περισσότερα. Νομίζω ότι η προσθήκη νέων πύργων, πίστων και αναβαθμίσεων θα μπορούσε να είναι ένας ωραίος τρόπος για να διατηρήσετε τα πράγματα φρέσκα. Ένας νέος πύργος θα μπορούσε να είναι ένα πλοίο, για παράδειγμα, αλλά είμαι βέβαιος ότι ο προγραμματιστής έχει ήδη σχέδια για αυτό το παιχνίδι και είμαι ενθουσιασμένος να δω πού θα πάει όλα.
Κάθε φορά που μου ζητείται να βαθμολογήσω μια εφαρμογή πριν έχω την ευκαιρία να τη χρησιμοποιήσω, της δίνω 1 αστέρι γιατί δεν με αφήνει να την βαθμολογήσω με μηδέν αστέρια
εξαιρετική ιδέα, έχει δυνατότητες, αλλά χρειάζεται βελτίωση. οι πυργίσκοι πρέπει πάντα να δίνουν προτεραιότητα στους εχθρούς που βρίσκονται πιο κοντά στη βάση. και πάρα πολλές διαφημίσεις. ήταν μια διαφήμιση μόνο για να κλείσει το παιχνίδι.
Μόνο 20 επίπεδα. Ομολογουμένως, σκληρό AF για να νικήσει τα επίπεδα. Αν και, είναι τόσο εύκολο όσο να ξανακερδίζετε ευκολότερα επίπεδα για να κερδίσετε χρήματα γρήγορα για να αγοράσετε τις αναβαθμίσεις. Είναι σαν μια καλή τηλεοπτική εκπομπή. Χρειάζονται μερικές εβδομάδες για να το ξεπεράσετε και απογοητεύεστε όταν τελειώσει.
Σύγχρονο στρατιωτικό παιχνίδι TD σε στυλ εποχής Ψυχρού Πολέμου. Απλοποιημένο με σχετικά σύντομο χρόνο παιχνιδιού 20 επιπέδων. Χρήση βασικής και κριτικής σκέψης μέσω στρατηγικού σχεδιασμού, κατανομής πόρων και τακτικής τοποθέτησης. Ειρήνη.
Αξιοπρεπής ιδέα, αλλά είναι αρκετά σαφές από το επίπεδο 7 ότι υπάρχει μια συγκεκριμένη σειρά για την τοποθέτηση και την αναβάθμιση πύργων για να λάβετε 3 αστέρια, οποιαδήποτε απόκλιση σημαίνει ότι πιθανότατα δεν θα το πάρετε. Ακόμη και μετά από επανάληψη επανάληψης και μέγιστης κατάταξης όλων των πύργων, δεν μπορούσα να ξεπεράσω το επίπεδο 8 χωρίς μερικές επιτυχίες.
Δεν ήξερα ότι μπορείς να κερδίσεις χρήματα παίζοντας ξανά τα προηγούμενα επίπεδα...Τέλος πάντων είναι πολύ ωραίο!!!🤩🤩🤩
Duck Warfare 0.99€ → Δωρεάν – Η προσφορά λήγει σε 4 ημέρες ... Empire Warriors Premium: Tactical TD Game 0.59€ → Δωρεάν – Η προσφορά λήγει
Google Play: Δωρεάν 38 (επί πληρωμή) εφαρμογές και ...
Αξιοπρεπές παιχνίδι... πρέπει να κάνετε ξανά τα επίπεδα ΠΟΛΛΕΣ φορές μόνο για να λάβετε αναβαθμίσεις για το επόμενο επίπεδο.
Υπέροχο παιχνίδι, οπότε το κατέβασα χθες. Το λατρεύω μέχρι στιγμής, αλλά το επίπεδο 16 δεν θα φορτώσει καθόλου, συνεχίζω να το παίζω σχεδόν τα πάντα αναβαθμισμένα. Νέα ενημέρωση έγινε το παιχνίδι μου...με το bricked εννοώ κολλημένη στην οθόνη ανοίγματος ...android 4.1.2
Συνολικά, αρκετά καλό. Σύντομο παιχνίδι, θα αγαπούσα περισσότερα επίπεδα, περισσότερους πύργους. Προτάσεις: η διαχείριση προτεραιότητας πύργου (π.χ. πρώτος, τελευταίος, ισχυρότερος), θα ήταν υπέροχο για να μπορέσετε να κάνετε σμίκρυνση λίγο περισσότερο, καθώς η τοποθέτηση ορισμένων πύργων στις άκρες είναι δύσκολη.
Διασκεδαστικό και προκλητικό, αλλά όχι αρκετά χρήματα για να αναβαθμιστούν σωστά οι δολοφονίες του εχθρού
Πολύ διασκεδαστικό, γίνεται δύσκολο στο επίπεδο 26 για μένα, αλλά εξακολουθεί να είναι καλό gameksienejeke
Το παιχνίδι είναι καλό, αλλά θα πρέπει να μπορώ να δω την πραγματική ζημιά που κάνει ο πύργος στον εχθρό, ώστε να μπορώ να αποφασίσω καλύτερα ποιο να αναβαθμίσω και θα πρέπει να μπορώ να χρησιμοποιήσω το καλύτερο όπλο που ξεκλειδώνω στο τελευταίο παιχνίδι στο προηγούμενο επίπεδο, μόνο για διασκέδαση.
Αυτό το παιχνίδι είναι απαίσιο!! Είμαι στο wave 6, πλήρως αναβαθμισμένος εξοπλισμός και είναι αδύνατο να φτάσω πουθενά. Το 3ο κύμα έχει τανκς που απλώς φυσούν σε όποιο όπλο έχετε. Υπάρχουν καλύτερα παιχνίδια άμυνας πύργων εκεί έξω, είμαι σίγουρος. Μην σπαταλάτε το χρόνο, την ενέργεια ή τη λογική σας σε αυτό το ηλίθιο παιχνίδι.
Καλό 👍
Καθόλου άσχημα, αλλά εξακολουθώ να χάνω το mabye επειδή δεν έχω τοποθετήσει αρκετά κανόνια ●●●●○ αξιοπρεπές παιχνίδι 4 αστέρων.
3Demigods – technology, video games, news
Εφαρμογές Android από Binary Punch στο Google Play
εξαιρετικό παιχνίδι! Πολύ ελάχιστες διαφημίσεις, εξαιρετικό παιχνίδι. Έχω παίξει όλο αυτό το παιχνίδι δύο φορές. ΜΟΝΟ με ενοχλεί είναι ότι δεν υπάρχουν περισσότεροι γύροι/στάδια. Και δεν ξέρω αν έχουν κάτι άλλο παρόμοιο. Μπράβο στους προγραμματιστές! Πρέπει να κάνεις συνέχεια με διπλά στάδια lol
Πολύ καλό χωρίς καθόλου διαφημίσεις το gameplay είναι αρκετά ωραίο αλλά πρέπει να βάλει ο δημιουργός καλύτερα sounds.
Υπέροχο παιχνίδι, χρειάζεται περισσότερα να κάνουμε. Κερδίστε το παιχνίδι σε μια μέρα τώρα συζητώντας για απεγκατάσταση ή περιμένετε να δείτε αν θα υπάρξει ενημέρωση με περισσότερα πράγματα να κάνετε, μακάρι κάθε επίπεδο να είχε λίγα περισσότερα κύματα, γιατί θα φτάσετε στο wave 18 και λίγα είναι αρκετά καλά με αυτό που έχετε δημιουργήσει και τοποθετήστε τους πύργους σας και μετά τελειώνει. Ποτέ μην προλάβετε να συνεχίσετε, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μόνο 5-10 σημεία στον χάρτη και υπάρχει πολύς χώρος για να συνεχίσετε να χτίζετε... Αλλά ξεμείνετε από τα κύματα...
Οι τακτικές είναι πολύ περίεργες εναντίον σας, την πρώτη φορά που παίζετε εύκολα όταν χτυπάτε δεύτερο, είναι σαν ο προγραμματιστής να έκανε το παιχνίδι λίγο πιο δύσκολο και βασικά ο ίδιος εχθρός για το πρώτο κομμάτι για το δεύτερο γύρω από τον πρώτο γύρο, ήταν διασκεδαστικό τώρα πολύ απογοητευτικό.
Learn the basic strategies and tactics of turret-based combat. Hone your tower-defense dungeon-crawling skills so you're ready for the main game!
Θα ήταν ωραίο να είχε περισσότερα επίπεδα.
Οι άνθρωποι που αφήνουν θετικές κριτικές δεν πρέπει να έχουν παίξει ποτέ παιχνίδια στον πύργο. Αυτοί οι πύργοι δεν εμπλέκουν τους εχθρούς που βρίσκονται πιο κοντά στην "έξοδο". Συνήθως πυροβολούν εναντίον εχθρών που δεν είναι καν κοντά στο να σας κοστίσουν μια ζωή/έξοδο. Έχω ξαναπαίξει τα πρώτα 5 επίπεδα για να πάρω αρκετά χρήματα για να αγοράσω/αναβαθμίσω όπλα και να προχωρήσω με 3 αστέρια, αλλά δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα νέα όπλα. Είναι δεδομένου ότι είναι ακόμα κλειδωμένα. Χάσιμο χρόνου. Πηγαίνετε με το Toy Defense.
Αποκτήστε το Toy Defense Free - Microsoft Store el-GR
Тактички рат: торањ одбрана игра Стратегије tjdk
Εξαιρετικός χρονοβόρος, αλλά πολύ σύντομος. Το παιχνίδι λειτουργεί καλά. Οι διαφημίσεις είναι καλά τοποθετημένες και δεν είναι υπερβολικά συντριπτικές, σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια. Αυτό κάνει το παιχνίδι απολαυστικό από μόνο του. Υπάρχουν μόνο 20 επίπεδα και το ξεκλείδωμα των όπλων απαιτεί χρήματα που κερδίζετε από την ολοκλήρωση των επιπέδων. Αν και αυτό το κάνει πραγματικά Free-2-Play, σημαίνει επίσης ότι δεν υπάρχει ζωή στο παιχνίδι. Έχετε μεγιστοποιήσει το επίπεδο 10 και, στη συνέχεια, απλώς ξεπλύνετε και επαναλάβετε μέχρι να φτάσετε 3* σε όλη την επιφάνεια. Χρειάζεται σοβαρά νέα επίπεδα και πύργους.
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το παιχνίδι έχει μόνο 20 επίπεδα. Ταγματάρχης siiiigh. Φοβερό παιχνίδι άμυνας πύργων αλλά πολύ λίγα επίπεδα. Και παρατήρησα ότι πολλοί άλλοι έχουν παραπονεθεί για το ίδιο. Πότε βγαίνει το μέρος 2 ή δεν μπορούμε να πάρουμε περισσότερα επίπεδα με τις ενημερώσεις;;
Δεν είναι δυνατή η αύξηση του ποσού έναρξης. Πάντα πίσω ακόμα και με όλες τις αναβαθμίσεις
Απολαυστικό, αλλά μόλις φτάσετε στο τέλος, λαμβάνετε μετρητά για αποστολές και δεν έχετε καμία σχέση με αυτό γιατί έχετε ήδη ξεκλειδώσει τα πάντα. Υπάρχει ένας αρκετά περιορισμένος αριθμός πραγμάτων για ξεκλείδωμα, αλλά είναι διασκεδαστικό να παίζεις.
Invasion Tactical Defense ... Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game
Το καλύτερο παιχνίδι πύργου εδώ και πολύ καιρό. Μπορείτε να ισοπεδώσετε τους πύργους σας εύκολα, δεν χρειάζεται να κολλήσετε σε ένα επίπεδο και να ξοδέψετε μετρητά για να φτάσετε στο επόμενο επίπεδο. Επαναλάβετε τα επίπεδα για να αναβαθμίσετε τους πύργους, ώστε να γίνετε πιο ισχυροί... Μπορείτε επίσης να αγοράσετε πράγματα για να αναβαθμίσετε γρηγορότερα, αν θέλετε, και η τιμή του είναι πολύ φθηνή και προσιτή για όλους. Σταμάτησα να παίζω παιχνίδια με πύργους επειδή οι δημιουργοί έγιναν άπληστοι. Θα το παίξω πολύ και θα το προτείνω και στους φίλους μου.
Καλό παιχνίδι άμυνας του κάστρου συνολικά. Δύσκολο σε μεταγενέστερα στάδια που το κάνει ενδιαφέρον. Δυστυχώς είναι σύντομο. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΟΜΗ (μόνο 20 στάδια και τελειώσατε). Ξόδεψα χρήματα για να υποστηρίξω τους προγραμματιστές, αλλά έμεινα με ένα καλό, αλλά σύντομο παιχνίδι. Ας ελπίσουμε ότι θα προσθέσουν περισσότερα στάδια στο μέλλον, αλλά από τώρα, θα παραμείνω στην κριτική μου 3 αστέρων.
Καλό παιχνίδι, αλλά έχει πολύ υποτυπώδη μηχανική ειδικά για πύργους. Το παιχνίδι γίνεται πολύ δύσκολο μετά από περίπου 5 γύρους στα περισσότερα επίπεδα και η πολύ μικρή επιλογή πύργων και αναβαθμίσεων, καθώς και το κόστος τους, σας κάνουν να βασίζεστε κυρίως στα powerups και στο timing σας. Όχι πολύ καλό για παιχνίδι άμυνας πύργου. Επίσης, δεν υπάρχει σύστημα στόχευσης σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια όπως το BTD, όπου μπορείτε να επιλέξετε ποιοι πύργοι έχουν προτεραιότητα στη στόχευση. Αυτό είναι πολύ απογοητευτικό για ένα παιχνίδι που έχει τέτοιες δυνατότητες.
Το παιχνίδι δεν είναι δύσκολο, ούτε αστείο, είναι ενοχλητικό! Αγοράστε χρήματα στο παιχνίδι για να το κάνετε πιο εύκολο. Πρώτα κάντε το παιχνίδι διασκεδαστικό, δεύτερον ζητήστε να το πληρώσετε. Αυτή η μέθοδος πληρωμής για νίκη με έκανε να αφήσω αυτήν την κριτική για εσάς τους προγραμματιστές. Επιλέξατε να βάλετε τη δημιουργία εσόδων στο παιχνίδι που δεν τη χρειάζονται με κανέναν δυνατό τρόπο.
Ωραίο παιχνίδι, αν και ενοχλητικό που δεν μπορώ να ελέγξω τους πύργους λίγο περισσότερο (όπως, για παράδειγμα, να τους πω να πυροβολήσουν τον τελευταίο, τον πρώτο, τον πιο δυνατό κ.λπ.)
Punch Bob - Lucha de puzles Puzles qoh
Μετά από 20 γύρους η εφαρμογή έχει ολοκληρωθεί. Χωρίς νέες αποστολές. Άρα περίπου 5 ώρες παιχνιδιού. Επιπλέον, αφού καταλάβετε τη στρατηγική, είναι το ίδιο για κάθε κομμάτι να κερδίζει. Βαρετό.
Είναι εντάξει. Δεν θα πω ψέματα και θα πω ότι είναι καλό... δεν βγάζεις αρκετά χρήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα για να υπερασπιστείς πραγματικά τη βάση. Έχασα το επίπεδο 3 τρεις συνεχόμενες φορές lol.
Διασκεδαστικό μικρό παιχνίδι. Είναι καθαρό και σφιχτό.
Το παιχνίδι έχει μερικές πολύ δύσκολες lvls πολλές διαφημίσεις, αλλά εκτός και αν πληρώσετε 1 buck για να τις εξαφανίσετε, αξίζει το 1 δολάριο γιατί οι διαφημίσεις είναι μεγάλες, αλλά ένα φτηνό παιχνίδι άμυνας πύργων και δύσκολα lvl που αξίζει να παίξετε
Ansmann virus 3 forum, Manga downloader for android. ... Lees summit bbq restaurants, Td wrap text without space, Artiste peintre mauricienne, Open society
X-BOX 360 + X-BOX kai PC Games (+κονσόλες) τα πάντα list
Topless Battle Simulator - παιχνίδι από kajewDev - Download ...